Hoe plaats ik mijn punten in de CHBB-Oogheelkunde map?

De punten worden geregistreerd voor GAIA door AccreditatieBureau Cluster 1 (Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) (ABC1). Na het behalen van de scholing worden de punten geboekt in PE-online. Binnen de digitale omgeving kunnen punten in mapjes terechtkomen zoals de algemene huisartsenmap en de map 'CHBB-oogheelkunde'

Ga dan naar de map 'CHBB-oogheelkunde' en klik op perioden inzien en vervolgens linkje toevoegen vanuit het mapje 'algemeen huisartsdossier'. Selecteer nu de nascholing en verplaats het naar de map 'CHBB-oogheelkunde' klik op volgende en ook op opslaan.

In de algemeenheid beoordeelt AccreditatieBureau Cluster 1 een scholing op puntwaardigheid voor GAIA. Het CHBB is de toetsende organisatie die vaststelt of de onderwerpen in de map 'CHBB-oogheelkunde' inderdaad oogheelkundige onderwerpen zijn en of er bij elkaar opgeteld voldoende punten zijn gehaald voor verlenging van de accreditatie BBOH (Bijzondere Bekwaamheden Oogheelkunde voor Huisartsen)

© 2017 - 2024 eyecareacademy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel